« Home | Da Vinci y la salvación » | Duele la primera vez?(el primer dia d'universitat) »

lunes, junio 07, 2004

Murphy està de vacances

SSSisisi!! Avui he burlat la llei de Murphy: aquella que diu que si una cosa pot sortir (per mínima que sigui la possibilitat) malament, doncs sortirà malament: Avui he fet l’examen teòric de fotografia!
Si, hi poso una exclamació perquè m'ha sortit bé, sinó ho posaria una careta trista (psicologia de xat).

I què te a veure Murphy en tot això?


Com una moda es van posar aquells exàmens per grups (grup A i grup B) on hi apareixen preguntes diferents a cada un, i encara que els professors diguin que no, sempre n'hi ha un de més fàcil i un de més difícil. Però avui la diferència estava cantada: mentrestan en un examen ens preguntaven quines característiques tenia un flash, als altres els hi preguntaven els filtres polaritzadors i com funcionaven. Evident la diferència, no?

Murphy sempre puteja als que no estudien donant-los l’examen més difícil. Però avui NO!. Avui com que feia més calor del normal, les papallones volaven, els ocells cantaven i cupido disparava fletxes a qui menys s'ho espera perquè aquest estiu tingui remordiments de consciència per si s’enrotlla amb algú, doncs Murphy ha decidit anar-s'en de vacances i ha relliscat:
M'HA DEIXAT L'EXÀMEN FÀCIL! JAWJAWJAWJAW
... <<<----aquest riure es d'aquells dels dolents de les pelis.

Sé que és un pensament molt cruel però jo m'ho mereixia!! Portava 4 exàmens, i tots malament... no passen del 5 segur! doncs com a míiiiiiiinim algun havia de sobresortir.

Demà Murphy torna de les seves vacances de la costa, però això no és el pitjor, sinó que el pitjor és que estic segura que haurà llegit aquest Post i farà el possible perquè a l’examen de HISTÒRIA DEL DISSENY tot acabi sortint malament. Murphy és com un Déu (existeixi o no): està a tot arreu i per tothom; i qui digui que aixequi el dit, demani l’examen del grup B i quan l'hagi acabat aleshores potser canviarà d'opinió.